GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πύργος: Έβαλε βενζίνη, δεν πλήρωσε και χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον ιδιοκτήτη - ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη τη Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο 38χρονος ο οποίος έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητό του, αρνήθηκε να πληρώσει και χτύπησε με το ό...

Συνελήφθη τη Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο 38χρονος ο οποίος έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητό του, αρνήθηκε να πληρώσει και χτύπησε με το όχημά του τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο δράστης μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Αγ. Γεωργίου στον Πύργο περίπου στις 7:30 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, όπου αφού εφοδίασε το όχημα του με καύσιμα, αξίας 20 ευρώ, αρνήθηκε να καταβάλλει το αντίτιμο και κατά την διαφυγή του τραυμάτισε με το αυτοκίνητο τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου στο πόδι.

Ο δράστης αφού αρνήθηκε να πληρώσει είχε έντονο διάλογο με τον ιδιοκτήτη. Και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη αυτή η κατάσταση, ο άνδρας πάτησε απότομα γκάζι και χτύπησε τον ιδιοκτήτη στο πόδι.

"Το περιστατικό αυτό ήταν πρωτοφανές" ανέφερε ο Πάνος Σπυρογιάννης στο ilialive.gr. "Ο δράστης που είναι Ρομά, δεν δέχθηκε να πληρώσει και από την άλλη μετά τον έντονο διάλογο που είχαμε, πάτησε γκάζι και έφυγε παρασύροντάς με και χτυπώντας με στο γόνατο" σημείωσε.

Πηγή πληροφοριών: ilialive.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση