GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Παρτσαλάκης: Οι επιστήμονες έπαιξαν ρόλο στον κορονοϊό - Ευτυχώς που δεν το ανέλαβαν πολιτικοί

Στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μ...

Στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το πως βιώνει την κατάσταση με τον κορονοϊό και τις αλλαγές που έχει φέρει στην καθημερινότητα του.

«Στην Κύπρο έμεινα γιατί είχαμε την εντύπωση ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να κάνουμε γυρίσματα αλλά δυστυχώς δεν συνέβη αυτό. Ήμουν εγκλωβισμένος σε ένα σπίτι. Ήρθα στην Ελλάδα, είχε βγει ο νόμος που έλεγε ότι πρέπει να παραμείνεις 14 μέρες σε καραντίνα και έμεινα μέσα για να μην πληρώσουμε και το πρόστιμο, με αποτέλεσμα ένα μήνα να μην είναι πολύ καλά τα νεύρα. Συμπληρώνω έναν μήνα που είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα. Τέλοσπαντων, όμως, τα φέρνουμε σε ένα λογαριασμό. Εκείνο που ήθελα να πω είναι ότι, ναι, τελικά αυτός ο λαός κουβαλάει λίγο τον Καζαντζάκη μέσα του που είχε πει ότι, αν αυτός ο κόσμος δεν σωθεί εγώ φέρω την ευθύνη. Και όταν ετέθη στον ελληνικό λαό ότι θα πρέπει να προστατευθεί και να προστατεύσει τους γύρω του, το έκανε πράξη. Σωθήκαμε ακριβώς γιατί έχουμε φιλότιμο, πιστεύουμε ο ένας τον άλλον και σεβόμαστε. Οι επιστήμονες έπαιξαν τον ρόλο τους και είναι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι. Και ο κ. Τσιόδρας είναι μία απόλυτα ευγενική ψυχή. Και ευτυχώς που αυτήν την ιστορία δεν την ανέλαβαν πολιτικοί. Για να μην είμαι άδικος, αυτήν την πληροφορία που είχε ο Πρωθυπουργός την έκανε πράξη. Πήρε τις αποφάσεις και είναι προς τιμήν του. Από εκεί και πέρα, κρατήσαμε γιατί σεβαστήκαμε και έχουμε φιλότιμο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

«Και επειδή όλοι οι Βόρειοι μας κατηγορούν ότι είμαστε ένας λαός άθλιος, τεμπέληδες, τρώμε τα λεφτά μας στα μπουζούκια και τις γυναίκες και δεν σεβόμαστε τίποτα, να τους πούμε τουλάχιστον μία φορά ότι είμαστε ένας λαός σπουδαίος, ότι πειθαρχούμε και μπορούμε να προστατεύσουμε και τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Είναι ένα μάθημα καλό γιατί η χώρα μας είναι 52 σε αυτή την καταστροφή που είναι πάρα πολύ μεγάλο επίτευγμα αυτό. Θα πρέπει να το συνεχίσουμε, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε γερά γιατί όταν ο εχθρός δεν φαίνεται και είναι ένας προδότης, ύπουλος, τότε πρέπει να προστατευθούμε για να μπορούμε να είμαστε στη συνέχεια ελεύθεροι” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Παράλληλα, ο κ. Παρτσαλάκης τόνισε ότι έχει φοβηθεί πάρα πολύ. «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση