GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα "κακιάς πεθεράς" και η βασίλισσα Ελισάβετ - ΦΩΤΟ

Υπομονετική ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ με τη "δύσκολη" πεθερά της πριγκίπισσα Αλίκη του Μπάτενμπεργκ, όπως αποκαλύπτει η ξαδ...

Υπομονετική ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ με τη "δύσκολη" πεθερά της πριγκίπισσα Αλίκη του Μπάτενμπεργκ, όπως αποκαλύπτει η ξαδέρφη του πρίγκιπα Φίλιππου, λέιντι Πάμελα Χικς, κόρη του θείου του Δούκα του Εδιμβούργου Λόρδου Μάουντμπάτεν.

Η ξαδέρφη του Φίλιππου αναφέρθηκε στην περίοδο που η πεθερά της βασίλισσας εγκατέλειψε την Ελλάδα για να ζήσει μαζί με τον γιο της και την Ελισάβετ τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της, το 1969.

Όπως αποκαλύπτει η λέιντι Πάμελα Χικς, η Ελισάβετ ήταν πολύ υπομονετική με την πριγκίπισσα Αλίκη, ενώ είχε το ταλέντο να βγάζει σε όλους τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμη και σ' αυτούς όπως η πεθερά της που ήταν δύσκολοι άνθρωποι.

"Η βασίλισσα ήταν πάντα εξαιρετική με την πριγκίπισσα Αλίκη, η οποία έμενε στο Ουίνδσορ και η βασίλισσα αισθανόταν ότι ήταν υπό την ευθύνη της. Η βασίλισσα είναι το είδος του ανθρώπου που, ακόμη και όταν οι άλλοι θεωρούν κάποιον δύσκολο, εκείνη είναι πολύ ήρεμη και βγάζει το καλύτερο από αυτούς" σημείωσε η 90χρονη λέιντι.

Η πριγκίπισσα Αλίκη είχε προγιαγιά τη βασίλισσα Βικτόρια. Γεννήθηκε με συγγενή κώφωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 1995 και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλέξανδρο της Ελλάδας και της Δανίας το 1903. Απέκτησαν τρεις κόρες κι έναν γιο, τον πρίγκιπα Φίλιππο που μετέπειτα θα γινόταν ο Δούκας του Εδιμβούργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση