GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σινσινάτι: Χειροπέδες για τη διοργάνωση κορονο-πάρτι - ΒΙΝΤΕΟ

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές σε άνδρα από το Οχάιο επειδή έκανε απευθείας μετάδοση ενός πολυπληθούς πάρτι που διοργάνωσε, ενώ στο live...

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές σε άνδρα από το Οχάιο επειδή έκανε απευθείας μετάδοση ενός πολυπληθούς πάρτι που διοργάνωσε, ενώ στο live του διατρανώνει την πεποίθησή του "έχουμε γραμμένο τον κορονοϊό". Ο άνδρας συνελήφθη για παραβίαση των κανόνων κοινωνικής απόστασης, σύμφωνα με την Αστυνομία. "Ετσι το κάνουμε στην πόλη μου" λέει ο Ρασάν Ντέιβις, 25 ετών, σε ένα 11λεπτο βίντεο που ανήρτησε στο youtube από το πάρτι στο Σινσινάτι. "Δεν μας καίγεται καρφί γι' αυτό τον κορονοϊό. Έτσι γιορτάζουμε εμείς τον κορονοϊό μας".

Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και κατηγορήθηκε ότι παραβίασε την εντολή του κυβερνήτη "μείνετε σπίτι" εν μέσω πανδημίας".

Η αστυνομία του Σινσινάτι πρότεινε υψηλή εγγύηση - ή και καθόλου- μέχρι ο Ντέιβις να εμφανιστεί ενώπιον δικαστή εξαιτίας "της πλήρους άγνοιας της δημόσιας υγείας".

Πηγή: NY Post

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση