GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τρεις παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του Masterchef

Τους τρεις παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του Masterchef αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου. ...

Τους τρεις παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του Masterchef αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου.
«Θα πάθετε σοκ...Ποιος είναι ο τρίτος παίκτης που φτάνει στον τελικό και τελευταία στιγμή βγαίνει εκτός; Είναι η Μαρία. Η Μαρία φτάνει στην τελική τριάδα και καταφέρνει να διώξει και τον Μπέλλο. Είναι αποκλειστικές πληροφορίες που μου ήρθαν πριν από λίγα δευτερόλεπτα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.
«Σταύρος, Σταυρής είναι απομονωμένοι και η Μαρία θα έχει πολλά περισσότερα παιδιά υπέρ της στη διαδικασία για τον νικητή. Η Μαρία είχε τη σχέση της με τον Μπέλλο, ήταν διπλωμάτης, το έπαιζε ωραία στους γύρω -γύρω. Η απόλυτη έκπληξη, κανείς από την αρχή δεν την υπολόγιζε ότι θα προχωρήσει τόσο πολύ», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε επίσης «η Μαρία δεν διεκδικεί το έπαθλο. Η δυάδα του τελικού είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής. Δεν μου αρέσει που προχωράει τόσο πολύ και λόγω συμπεριφοράς».
«Όταν είδα μαγειρικά να παίρνει την πρώτη θέση και να γίνεται αρχηγός κατάλαβα ότι αυτό το κορίτσι έχει ταλέντο. Μπορεί και η σχέση της με τον Μπέλλο - ο Μπέλλος είναι από τους top μάγειρες - να την έχει βοηθήσει και πέρα από τα ερωτικά να λένε και τα μαγειρικά τους, πράγμα που την έχει βελτιώσει πάρα πολύ. Έχει αποδείξει ότι το έχει», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση