GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Βόμβα” Κυρανάκη: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών - ΒΙΝΤΕΟ

“Βόμβα” έριξε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν πρόωρες εκλογές, καθώς “δύσκολα πλέον η Νέα Δημοκρατία ...

“Βόμβα” έριξε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν πρόωρες εκλογές, καθώς “δύσκολα πλέον η Νέα Δημοκρατία ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις εκλογές της 7η Ιουλίου”. Ως εκ τούτου, σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, “θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή”.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Κυρανάκης είπε στη συνέχεια πως “αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε, και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές, οι οποίες χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή, τότε ναι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να τη ζητήσει”.
Ερωτηθείς σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως δεν μπορεί να το προσδιορίσει γιατί θα εξαρτηθεί από το πότε θα τελειώσει η πανδημία. “Όταν βγει το εμβόλιο θα πρέπει να επαναξιολογηθεί η κατάσταση και συνδέω χρονικά τα δύο αυτά γεγονότα, που ανήκουν και τα δύο στο μέλλον", τόνισε.
Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη στο Kontra:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση