GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΩΙΜΕ! Παραιτήθηκε η Τρέμη από την ΕΡΤ. Πού θα πάει...

Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε η Όλγα Τρέμη , επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Η δημοσιογράφος από τα τέλη Νοεμβρίου παρουσίαζε τη...

Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε η Όλγα Τρέμη, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Η δημοσιογράφος από τα τέλη Νοεμβρίου παρουσίαζε την εκπομπή "10", κάθε ημέρα εκτός της Παρασκευής. H δημοσιογράφος είχε επιστρέψει στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν στην κρατική τηλεόραση μετά από απουσία αρκετών χρόνων από τη μικρή οθόνη, με την εκπομπή της πάντως να σημειώνει πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
"Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1. Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ".
Στην αρχή της σεζόν  είχε γίνει συζήτηση για το μπάτζετ της εκπομπής. Συνολικά είχαν προγραμματιστεί 195 επεισόδια τα οποία θα κόστιζαν 810.000 ευρώ.

Η Όλγα Τρέμη έχει συνδέσει εν πολλοίς την καριέρα της με το "Μεγάλο Κανάλι". Από το 2005 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του MEGA μετά την παραίτηση της Μάρας Ζαχαρέα.
Συνέχισε την παρουσίαση ως το 2014, οπότε και παραιτήθηκε. Επέστρεψε στην καθημερινή παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega στις 12 Ιανουαρίου 2015.

Ορισμένοι συνδυάζουν πάντως την εξέλιξη αυτή με το γεγονός ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη. Ο  δημοσιογράφος (και πρώην σύζυγος της Ο. Τρέμη) ήταν  Διευθυντής Ειδήσεων στο MEGAν την ίδια σχεδόν χρονική περίοδο μαζί της.

1 σχόλιο

  1. La diversion no para, y en cuarentena
    menos, estan muy ardientes las chicas se las recomiento, me la estoy pasando genial
    https://govips.com/escorts-en-avellaneda/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση