GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΙΣΘΟΣ! ΔΙΟΡΙΣΕ τον σύντροφό της στην Προεδρία της Δημοκρατίας η Κ. Σακελλαροπούλου...

Στον διορισμό τεσσάρων  άμισθων ειδικών συμβούλων από τους πέντε συνολικά, προχώρησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου....

Στον διορισμό τεσσάρων  άμισθων ειδικών συμβούλων από τους πέντε συνολικά, προχώρησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο διορισμός έγινε στο πλαίσιο του εξορθολογισμού της λειτουργίας της Προεδρίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Το ενδιαφέρον είναι ότι ένας εκ των τεσσάρων είναι ο σύντροφος της κ. Σακελλαροποπυλου,  Παύλος Κοτσώνης.

Η σχετικά ανακοίνωση αναφέρει:
Η Προεδρία της Δημοκρατίας σκοπεύει να προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε ευρύτερο εξορθολογισμό της λειτουργίας της με στόχο την σύγχρονη, λιτή και αποτελεσματική διαχείριση των υπηρεσιών της, ώστε να συμβαδίζει με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής εισάγεται, με προεδρικό διάταγμα, ο θεσμός των άμισθων ειδικών συμβούλων.
Πρόκειται για ρύθμιση, η οποία θα διευκολύνει ουσιαστικώς την ενημέρωση και την επικουρία της Προέδρου της Δημοκρατίας σε θέματα που άπτονται των εν γένει αρμοδιοτήτων της, προσελκύοντας, με ευέλικτη διαδικασία, πρόσωπα υψηλής κατάρτισης και εμπειρίας, χωρίς να επιβαρύνει με πρόσθετο κόστος ­το Δημόσιο.
Από τις προβλεπόμενες πέντε θέσεις ειδικών συμβούλων θα καλυφθούν προς το παρόν οι τέσσερις, στις οποίες θα οριστούν οι ακόλουθοι:
1. Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Παγουλάτος, για θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομίας.
2. Ο πρώην Σύμβουλος Επικρατείας Παύλος Κοτσώνης, για θέματα θεσμών και δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
3. Η σύμβουλος στον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας Μαρίλη Μέξη, για θέματα εργασίας, ψηφιακής οικονομίας και κοινωνικού κράτους.
4. Η σύμβουλος επικοινωνίας Ρόζα Μόνου, για θέματα επικοινωνίας με νέα μέσα.

2 σχόλια

  1. Είναι μια καλή αρχή οι άμισθες θέσεις και από χρόνια το έχουμε αναφέρει αυτό το θέμα, όπως άμισθη θέση πρέπει να είναι και του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μακάρι να προχωρήσει με επόμενη κίνηση και σε αυτή την ενέργεια. Η θέση να είναι καθαρά τιμητική. www.eparxiakofos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Me la paso excelente con las chicas mas
    ardientes, me tratan como a un bebé
    https://govips.com/escorts-adrogue/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση