GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Πού θα βρέξει σήμερα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Το Σάββατο του Λαζάρου , προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι, στα βορειοανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πι...

Το Σάββατο του Λαζάρου, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι, στα βορειοανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα δυτικά, τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και σε αρκετές περιοχές θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 06 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην δυτική και κεντρική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και στην Θράκη, αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Το βράδυ στα ανατολικά θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων και στο Θρακικό θα ενισχυθούν έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 05 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 02-04 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι, 2 με 4 μποφόρ, στο Ιόνιο 3-5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 02-04 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 05 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση