GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο δράμα για τη Μέγκαν Μαρκλ - Αποκαλεί τον πατέρα της ψεύτη

Ψεύτη αποκαλεί τον πατέρα της η Μέγκαν Μαρκλ και αρνείται ότι γνώριζε πως οι διάσημοι φίλοι της σχεδίαζαν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες...

Ψεύτη αποκαλεί τον πατέρα της η Μέγκαν Μαρκλ και αρνείται ότι γνώριζε πως οι διάσημοι φίλοι της σχεδίαζαν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες από την κακή σχέση που είχε μαζί του σε αμερικανικό περιοδικό, όπως αναφέρεται σε δικαστικά έγγραφα. Γραπτά μηνύματα που περιλαμβάνονται σε δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ προσπάθησαν να προστατεύσουν τον Τόμας Μαρκλ τις ημέρες πριν από τον γάμο τους ενώ αυτός αναγκάστηκε να μην παραστεί στο κοσμικό γεγονός λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, επίσης, ισχυρίζεται ότι ο Τόμας Μαρκλ δεν απάντησε ειλικρινά όταν ρωτήθηκε αν είχε συνάψει συμφωνία με φωτογράφο για να πάρει προσωπικές του φωτογραφίες εβδομάδες πριν από τον πριγκιπικό γάμο στις 19 Μαΐου 2018. Επίσης, η 37χρονη Μέγκαν επισημαίνει ότι είχε άγνοια πως πέντε στενοί φίλοι της είχαν αποφασίσει να παρέμβουν στη δημόσια συζήτηση σχετικά με τη σχέση της με τον πατέρα της δίνοντας συνεντεύξεις στο People για άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2019.

Τα αποκαλυπτικά αυτά στοιχεία περιέχονται σε έγγραφα που κατατέθηκαν στα Βασιλικά Δικαστήρια για την ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής ανάμεσα στη Δούκισσα και τις Associated Newspapers.

Η Μέγκαν κατηγορεί τα Μέσα για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και κατάχρηση προσωπικών δεδομένων με τη δημοσίευση αποσπασμάτων από μια επιστολή στον πατέρα της σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντί της τον Φεβρουάριο του 2019. Η Mail on Sunday εκφράζει την αντίρρησή της τονίζοντας πως ως μέλος της βασιλικής οικογένειας η Δούκισσα δεν θα έπρεπε να έχει την προσδοκία για ιδιωτικότητα και δεν υπήρχε καμία συμφωνία με τον Τόμας Μαρκλ ότι η επιστολή έπρεπε να παραμείνει απόρρητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση