GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Τσιόδρας: Μεγάλη αβεβαιότητα για ενδεχόμενο δεύτερο “κύμα” του ιού - ΒΙΝΤΕΟ

Επικρατεί μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με ένα ενδεχόμενο δεύτερο “κύμα” κορονοϊού το φθινόπωρο ή τον χειμώνα, τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας...

Επικρατεί μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με ένα ενδεχόμενο δεύτερο “κύμα” κορονοϊού το φθινόπωρο ή τον χειμώνα, τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση για τις εξελίξεις με την πανδημία.

Όπως υπογράμμισε, στρατηγικές οι οποίες θα αφορούν ένα ενδεχόμενο δεύτερο “κύμα” θα περιλαμβάνει και τη στρατηγική εμβολιασμού για τη γρίπη, γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, “δεν θες να κυκλοφορούν δύο επιθετικοί ταυτόχρονα”, ειδικά για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο.

“Δεν ξέρουμε τι θα γίνει βέβαια και δεν είμαστε 100% σίγουροι. Ξέρουμε ότι κυκλοφόρησαν φέτος τρεις τύποι ιού μαζί. Στην αρχή οι δύο τύπου Α και μετά ήρθε ο Β και ακολούθησε ο κορονοϊός. Του χρόνου είναι μια μεγάλη αβεβαιότητα, ένα μεγάλο ερωτηματικό αλλά σίγουρα οι στρατηγικές που αφορούν την πρόληψη, εάν δεν έχουμε μέχρι τότε εμβόλιο θα είναι σημαντικές στην προάσπιση της δημόσιας υγείας του πληθυσμού”, είπε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση