GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Οργή Χαρδαλιά για όσα είδε στην κλινική του Περιστερίου - ΒΙΝΤΕΟ

Τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στο Περιστέρι και στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι», όπου βρέθηκαν νέα κρούσματα κορονοϊού. Από τα 2...

Τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στο Περιστέρι και στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι», όπου βρέθηκαν νέα κρούσματα κορονοϊού. Από τα 28 κρούσματα στην ιδιωτική κλινική του Περιστερίου, τα 17 είναι ασθενείς και τα 11 εργαζόμενοι. Μέχρι στιγμής τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τους υπεύθυνους της κλινικής. Η εισαγγελία έχει ζητήσει να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπήρξε παραβίαση των μέτρων πρόληψης για τη διάδοση του κορoνοϊού και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Η κλινική έχει τεθεί σε καραντίνα, με την είσοδο και την έξοδο σε αυτήν να έχουν απαγορευτεί, ενώ αστυνομική δύναμη παραμένει συνεχώς στο σημείο.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως σε διπλανό καφέ από την κλινική, χωρίς κανέναν μέτρο ασφαλείας, ασθενείς, συγγενείς και προσωπικό κυκλοφορούσαν καθημερινά, αφού η κλινική δεν διαθέτει κυλικείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα απαραίτητα μέτρα προστασίας δεν υπήρχαν ούτε στην κλινική, κάτι που προκάλεσε την οργή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση