GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπεν Άφλεκ: Η απαγόρευση που του επέβαλε η πρώην σύζυγός του - ΦΩΤΟ

Ο Μπεν Άφλεκ ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Τζένιφερ Γκάρνερ, και το ζευγάρι απέκτησε μαζί τρία παιδιά. Εδώ και περίπου δύο...

Ο Μπεν Άφλεκ ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Τζένιφερ Γκάρνερ, και το ζευγάρι απέκτησε μαζί τρία παιδιά. Εδώ και περίπου δύο χρόνια ο βραβευμένος ηθοποιός έχει χωρίσει από τη μητέρα των παιδιών του.

Μάλιστα τους τελευταίους μήνες, ο Μπεν Άφλεκ είναι σε σχέση με τη νεαρή ηθοποιό Άνα ντε Αρμάς. Οι δύο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και δεν κρύβονται από τα φώτα της δημοσιότητας, δείχνοντας ότι περνάνε πολύ καλά μαζί.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει απαγορεύσει στον Μπεν Άφλεκ να γνωρίσει τη νέα του σύντροφο στα τρία τους παιδιά. Σύμφωνα με το Us Weekly, η όμορφη ηθοποιός δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της, απλώς πιστεύει ότι πρέπει να τη γνωρίσουν ακόμη τα παιδιά.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ πιστεύει πως Μπεν Άφλεκ και η Άνα ντε Αρμάς πρέπει πρώτα να σιγουρευτούν πως η σχέση τους δεν είναι κάτι περιστασιακό. Μπορεί οι δυο τους τώρα να περνούν πολύ καλά και να έχουν χημεία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι και η κατάλληλη στιγμή για να τη γνωρίσει στα παιδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση