GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσέλσι: Καμία μείωση μισθών σε παίκτες και υπαλλήλους

Παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Premier League έχει ξεκινήσει εδώ κι εβδομάδες διαδικασίες περικοπών προς...

Παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Premier League έχει ξεκινήσει εδώ κι εβδομάδες διαδικασίες περικοπών προς τους παίκτες και τους υπαλλήλους τους, προκειμένου να μπορέσουν να «διαχειριστούν» τις οικονομικές συνέπειες από την πανδημία του κορονοϊού, στην Τσέλσι -προς το παρόν- δεν έχει «κοπεί» ούτε... ευρώ.

«Μέχρι στιγμής οι παίκτες της πρώτης ομάδας, δεν έχουν χαρίσει χρήματα στο κλαμπ. Επίσης, τα μέλη της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο και τα στελέχη λαμβάνουν το 100% των μισθών τους» ανέφερε η διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου σε τοποθέτησή της.

Μία κίνηση που έγινε από την αγγλική ομάδα ως ξεκάθαρη «απάντηση» προς τις αναφορές μερίδας των βρετανικών media, πως ζήτησε μειώσεις 10% από τους ποδοσφαιριστές της και κάθε άλλο μέλος του κλαμπ, ως «θυσία» για την ομάδα, κατά τη διάρκεια που δεν θα υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

«Όντως, ζητήσαμε από την ομάδα να επικεντρωθεί στη υποστήριξη των κοινωνικών μας στόχων» συμπλήρωσε η διοίκηση της Τσέλσι, θέλοντας να κλείσει το θέμα για την ώρα.

Δεν απέκλεισε ωστόσο, το ενδεχόμενο να τεθεί κάποια στιγμή στο μέλλον ζήτημα περικοπών εντός της ομάδας. «Θα συνεχίσουμε να μιλάμε με τους παίκτες, κατά τη διάρκεια της κρίσης για το τι μπορούν να κάνουν για το σύλλογο, ως προς το οικονομικό», κατέληξε η επίσημη τοποθέτηση των «μπλε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση