GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Η αισιόδοξη ΦΩΤΟ της ημέρας από τη ΜΕΘ του Ασκληπιείου

Στη δύσκολη μάχη που δίνει η Ελλάδα και η παγκόσμια κοινότητα του κορονοϊού, έχει μεγάλη σημασία το οποιοδήποτε παράδειγμα δίνει δύνα...

Στη δύσκολη μάχη που δίνει η Ελλάδα και η παγκόσμια κοινότητα του κορονοϊού, έχει μεγάλη σημασία το οποιοδήποτε παράδειγμα δίνει δύναμη στην ανθρωπότητα να ελπίζει. Σ' αυτή την κατηγορία, λοιπόν, ανήκει και το σημάδι αισιοδοξίας από το Ασκληπιείο Βούλας, όπου ο ασθενής που νόσησε από κορονοϊό κατάφερε να αποσωληνωθεί από τη ΜΕΘ.

Η φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο στα social media, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο οποίος τη συνόδευε από το παρακάτω κείμενο:

«Είναι η ώρα της αποσωλήνωσης του πρώτου μας ασθενούς με κορονοϊό από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας! Μια φωτογραφία γεμάτη ζωή, χαμόγελο, ελπίδα! Όταν έχουμε τέτοια ομάδα ιατρών και νοσηλευτών, δε χάνουμε με τίποτα!👊✌️Μιχάλη, Αναστασία, Ιλόνα, Αρετή, Καίτη, Σοφία, Παναγιώτη, Σοφία, Αλεξάνδρα, Μαρία, Γεωργία, Ειρήνη, Γιώργο, Δημήτρη, Ρία, Χρήστο και Αλέκα σας ευχαριστώ για όλα! Σας ευχαριστούμε για όλα από καρδιάς!».

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση