GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Ολοκληρώθηκε το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Χαλάμε τα «παιχνίδια» στην Ανατολική Μεσόγειο

Συνεχίζει να προκαλεί ακόμη και εν μέσω της έξαρσης του κορονοϊού ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος αδιαφ...

Συνεχίζει να προκαλεί ακόμη και εν μέσω της έξαρσης του κορονοϊού ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις των Ευρωπαίων ηγετών, συνεχίζει να προκαλεί με τις κινήσεις του στην πολιτική σκακιέρα της Ανατολικής Μεσογείου.

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου αναφέρθηκε στο μνημόνιο καθορισμού θαλάσσιων περιοχών της χώρας του με τη Λιβύη, τονίζοντας ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

«Η Τουρκία θα συνεχίζει να τηρεί αποφασιστική στάση και να χαλάει τα "παιχνίδια" στην ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία παίρνει τη δύναμη της από την αποφασιστικότητα και το Διεθνές δίκαιο» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ενόχληση για το μνημόνιο καθορισμού θαλάσσιων περιοχών που υπογράψαμε με τη Λιβύη. Η διαδικασία όμως έχει ολοκληρωθεί. Στείλαμε και το μνημόνιο στον ΟΗΕ» συμπλήρωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση