GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θήβα: Αναβρασμός στις φυλακές Ελεώνα μετά τον θάνατο κρατούμενης

Νεκρή είναι 42χρονη κρατούμενη του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών, της οποίας ο θάνατος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Σύμ...

Νεκρή είναι 42χρονη κρατούμενη του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών, της οποίας ο θάνατος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε τοπικό Νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Διενεργείται έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της, ο οποίος, σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατρού του Καταστήματος Κράτησης, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.
Ωστόσο έχει διαταχθεί νεκροτομή, ενώ διενεργείται έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της, ο οποίος προκάλεσε αναταραχή στις φυλακές και εξέγερση ακόμα και στις άλλες πτέρυγες, καθώς οι υπόλοιπες κρατούμενες πιστεύουν ότι ο θάνατος οφείλεται στον κορονοϊό.
Οι κρατούμενες έκαψαν στρώματα και αρνούνταν να μπουν στα κελιά τους, αλλά με την επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων και της φρουράς αποκαταστάθηκε η τάξη και αυτή την ώρα, σύμφωνα με τη Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής επικρατεί ηρεμία.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για θάνατο από κορονοϊό και αυτή η εκδοχή έχει σχεδόν αποκλειστεί, αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση