GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΡΕΥΝΑ» από την Αρχιεπισκοπή! Θεία Μετάληψη (από την πίσω πόρτα) από ιερέα στο Κουκάκι...

Θέμα έχει δημιουργηθεί με τον ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι που εμφανίζεται  να προσφέρει τη Θεία Μετάληψη σε πιστούς,...


Θέμα έχει δημιουργηθεί με τον ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι που εμφανίζεται  να προσφέρει τη Θεία Μετάληψη σε πιστούς, κυρίως μεγάλης ηλικίας από την πίσω πόρτα του ναού. Γείτονες και περαστικοί αντέδρασαν ζητώντας από τον ιερέα να διακόψει την  δραστηριότητά του. Η διαδικασία της Αγίας Κοινωνίας συνεχίστηκε για πολλή ώρα.

Σε έρευνα για παράνομη μετάληψη προχωρά η Αρχιεπισκοπή Αθηνών  μετά τις σχετικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το zougla.gr. Με ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι οι υποδείξεις των αρμόδιων αρχών της Πολιτείας λόγω κορονοϊού, πρέπει να τηρούνται πιστά.
"Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ερευνά όλο το περιστατικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στο Κουκάκι και θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες. Υπενθυμίζεται ότι οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους τους κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως. Η Ιερά Σύνοδος ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και όλες τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών της Πολιτείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού", αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση