GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπάνια παρέμβαση από τον πρίγκιπα Φίλιππο - Το μήνυμά του εν μέσω της πανδημίας

Μία σπάνια παρέμβαση έκανε ο πρίγκιπας Φίλιππος "σπάζοντας" τη συνταξιοδότησή του απο τα πριγκιπικά του καθήκοντα, εν μέσω ...

Μία σπάνια παρέμβαση έκανε ο πρίγκιπας Φίλιππος "σπάζοντας" τη συνταξιοδότησή του απο τα πριγκιπικά του καθήκοντα, εν μέσω πανδημίας. Με το μήνυμά του που αναρτήθηκε στα social media των Ανακτόρων ο Δούκας του Εδιμβούργου θέλησε να εκφράσει το δικό του "ευχαριστώ" στους υγειονομικούς υπαλλήλους και όλους όσοι με την προσφορά τους συνεισφέρουν ώστε να συνεχίζεται κανονικά -οσο γίνεται- η καθημερινότητα.

Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, που θα γίνει 99 χρονών τον Ιούνιο διαμένει στο Ουίνδσορ μαζί με τη σύζυγό του με προσωπικό ασφαλείας προκειμένου να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό. Στο μήνυμά του, που ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά την επιστολή του Χάρι και της Μέγκαν ότι κόβουν κάθε δεσμό με τα βρετανικά ταμπλόιντ και στην οποία αναφέρουν ότι δεν θα έχουν καμία επαφή με τις εφημερίδες, ο πρίγκιπας Φίλιππος αναγνωρίζει τον ζωτικό ρόλο του ιατρικού και επιστημονικού προσωπικού που όλοι μαζί προσπαθούν να βρουν το μέσο να πολεμήσουν τον φονικό ιό στα εργαστήρια και στα πανεπιστήμια. Παράλληλα, ευχαρίστησε και όλους τους υπαλλήλους σε θέσεις-κλειδί για την προσφορά τους, όπως είναι οι υπάλληλοι σουπερμάρκετ, οι υπάλληλοι της καθαριότητας κ.ά.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι απέστειλε την επιστολή του στις Daily Mail, The Sun, Daily Mirror και Daily Express. “Είναι βαθύτατα ανησυχητικό ότι μια μερίδα των μίντια που ασκεί μεγάλη επιρροή, κατά την πάροδο των ετών, έχει προσπαθήσει να απομονώσει τους εαυτούς τους από το αναλάβουν τις ευθύνες και να λογοδοτήσουν για όσα λένε ή εκτυπώνουν - ακόμα και όταν το γνωρίζουν ότι είναι παραμορφωμένο, ψευδές ή υπερβολικά προσωπικό", έγραψε το ζευγάρι μεταξύ άλλων. Τα τέσσερα ταμπλόιντ δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις από το ζευγάρι και πιθανότατα θα απαγορεύεται να παρευρεθούν σε εκδηλώσεις ή διοργανώσεις της Μέγκαν και του Χάρι. Όπως διευκρίνισαν αυτή η απόφαση δεν έχει να κάνει με το να αποφύγουν την κριτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση