GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Βρετανία: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ τραγουδά για τους πελάτες που περιμένουν στην ουρά

Μία υπάλληλος σούπερ μάρκετ στο Μπερκσάιρ της Βρετανίας τραγούδησε στους πελάτες που περίμεναν στην ουρά έξω από το κατάστημα και του...

Μία υπάλληλος σούπερ μάρκετ στο Μπερκσάιρ της Βρετανίας τραγούδησε στους πελάτες που περίμεναν στην ουρά έξω από το κατάστημα και τους μάγεψε με τη φωνή της.

Οι πελάτες εντυπωσιάστηκαν με τη φωνή της 29χρονης υπαλλήλου που εργάζεται στην υποδοχή του καταστήματος και είπαν πως μετά το τέλος της καραντίνας κάποιος κυνηγός ταλέντων πρέπει σίγουρα να της προτείνει συμβόλαιο. Το βίντεο με τη γυναίκα να τραγουδά ανέβηκε στο Twitter και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 17.000 likes.

"Είχα λίγο άγχος που τραγουδούσα μπροστά στους συναδέλφους μου, αλλά αφότου είπα το πρώτο τραγούδι όλα ήταν πολύ διαφορετικά. Αισθάνθηκα υπέροχα και η ανταπόκριση που είχε όλο αυτό στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι μαγικό", είπε η 29χρονη, η οποία μέσω Facebook αποκάλυψε ότι η βοηθός μάνατζερ του καταστήματος την ενθάρρυνε να το κάνει.

Πηγή πληροφοριών/ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση