GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τομ Χανκς: Τι του ζήτησε η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον σε περίπτωση που πεθάνει πρώτη

Δύο σοβαρές αποκαλύψεις έκανε σε τηλεοπτική της συνέντευξή η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη σοβα...

Δύο σοβαρές αποκαλύψεις έκανε σε τηλεοπτική της συνέντευξή η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη σοβαρή περιπέτεια του ζευγαριού με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προ πενταετίας, όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Τότε, λοιπόν, αποκάλυψε πως είχε συζητήσει με τον Χανκς για το πώς εκείνη θα ήθελε ο ίδιος και τα παιδιά τους να χειριστούν τον θάνατό της αποκαλύπτοντας τι του είχε ζητήσει.

«Του είπα, αν συμβεί κάτι και φύγω πριν από σένα, απλά θέλω να ξέρεις ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που θα ήθελα να κάνεις. Το ένα είναι ότι θέλω να είσαι πολύ λυπημένος για πολύ καιρό», είπε η Ρίτα προς το κοινό χαμογελώντας.

«Το δεύτερο ήταν ότι ήθελα ένα πάρτι. Ήθελα να κάνουν μια γιορτή για μένα με χορό και τραγούδι και ανθρώπους να λένε λένε ιστορίες και να είναι σαν πάρτι», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση