GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Άνω - κάτω το Διαφάνι από τις αποκαλύψεις για τον Θωμά Κυπραίο

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις για τον Θωμά Κυπραίο στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» καθ...

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις για τον Θωμά Κυπραίο στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» καθώς ο Νέστορας ανακαλύπτει την αλήθεια και είναι αποφασισμένος να τον κάνει να πληρώσει για όλα τα ψέματα που έχει πει αλλά και για όλες τις εγκληματικές του πράξεις.

Σύμφωνα με το MYTV, ο Θωμάς αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό Ματθαίο την εγκληματική του πράξη κατά του Σαράντη Γεωργαλά και ότι τον σκότωσε για να μην αποκαλύψει πως στον πόλεμο πρόδωσε τους Έλληνες και σκότωσε τον γιο του Νέστορα. Όμως, η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, καθώς ο Θωμάς δεν είναι ακόμα έτοιμος να πληρώσει για τις πράξεις του και να χάσει από τη ζωή του ό,τι πιο αληθινό έχει, τη Λενιώ. Για τον Κυπραίο, όμως, οι κίνδυνοι δεν τελειώνουν εδώ.

Ο Νέστορας βρίσκεται πολύ κοντά να μάθει τι συνέβη πραγματικά στον γιο του και είχε την κατάληξη αυτή στον πόλεμο. Ένα γράμμα που φτάνει για τον ταξίαρχο, ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο και το ποιος πραγματικά είναι. Μέσα στον φάκελο βρίσκεται το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής.

Ο Νέστορας είναι πολύ προβληματισμένος και αρχίζει να ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Όταν μαθαίνει ποιος είναι πραγματικά ο Θωμάς Κυπραίος, είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στα σχέδιά του και να τον κάνει να πληρώσει για όλα τα ψέματα που έχει πει αλλά και για όλες τις εγκληματικές του πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση