GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Νέος έρωτας για την Δρόσω - Τι αποκάλυψε η Δανάη Μιχαλάκη

"Η Δρόσω σε μια πολύ μικρή ηλικία περνάει δύσκολα με όλο αυτό που βιώνει με την εγκυμοσύνη και η ίδια δεν ξέρει ακόμα πώς να το ...

"Η Δρόσω σε μια πολύ μικρή ηλικία περνάει δύσκολα με όλο αυτό που βιώνει με την εγκυμοσύνη και η ίδια δεν ξέρει ακόμα πώς να το αντιμετωπίσει. Δεν αναζητά τον έρωτα. Ο έρωτας θα μπει στη ζωή της Δρόσως, αλλά όχι ακόμα" δήλωσε η"Δρόσω" από τις "Άγριες Μέλισσες", Δανάη Μιχαλάκη στο TV Έθνος.

"Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν γνωρίζω που θα πάει τελικά αυτή η ιστορία" δηλώνει για το μωρό και αν τελικά θα της το πάρει η οικογένεια Σεβαστού.

"Μου αρέσει η εξέλιξη που έχει έως τώρα. Είναι ένα μικρό κορίτσι, χαμένο, χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Χωρίς να έχει τη στήριξη κανενός, συμφωνεί σε κάτι που δεν έχει καταλάβει τι αντίκτυπο θα έχει στην ίδια στο τέλος. Είμαι και εγώ περίεργη να δω τι εξέλιξη θα έχει στη συνέχεια" τόνισε.

"Σχεδόν καθόλου και αυτό μου αρέσει γιατί έτσι μπαίνω σε έναν άλλο κόσμο, στον κόσμο της Δρόσως" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση