GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Παραμένει στο νοσοκομείο ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Ρουστού Ρετσμπέρ - Τι λένε οι γιατροί

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Ρουστού Ρετσμπέρ ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό μετά την επιστροφή του από ταξίδ...

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Ρουστού Ρετσμπέρ ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό μετά την επιστροφή του από ταξίδι στις ΗΠΑ. Ο Τούρκος πρώην διεθνής τερματοφύλακας που αναδείχθηκε κορυφαίος στον κόσμο στη θέση του το 2003, νοσηλεύεται από την Κυριακή σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τους θεράποντες γιατρούς του, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο 46χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίζει βελτίωση καθημερινά αλλά παραμένει απομονωμένος, αφού η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ρουστού, με καριέρα σε Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, είχε επιλέξει να μην μπει σε καραντίνα κατά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, κάτι που είχε προκαλέσει κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με πληροφορίες από filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση