GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχέδια για επέκταση της τηλεοπτικής σεζόν - Τα σενάρια που εξετάζονται για σειρές και σόου

Επέκταση της τηλεοπτικής σεζόν έως τα μέσα με τέλη Ιουλίου εξετάζουν τα κανάλια σε περίπτωση που επικρατήσει το καλό σενάριο χαλάρωση...

Επέκταση της τηλεοπτικής σεζόν έως τα μέσα με τέλη Ιουλίου εξετάζουν τα κανάλια σε περίπτωση που επικρατήσει το καλό σενάριο χαλάρωσης των μέτρων για τη μη διασπορά του κορονοϊού στα μέσα Μαΐου. Στην περίπτωση αυτή, στόχος είναι να ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα σειρών που έμειναν στη μέση, προκειμένου να βγουν με νέα επεισόδια για έναν με ενάμιση μήνα.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες πηγές των σταθμών, «κάνουμε σενάρια από εβδομάδα σε εβδομάδα, αλλά πιστεύουμε ότι η σεζόν δεν έχει χαθεί ακόμα». Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αλλάξουν τα σενάρια των σειρών, καθώς η δράση θα συμπτυχθεί σε μικρότερο αριθμό επεισοδίων - από όσα αρχικά είχαν εγκριθεί- , κυρίως για τις σειρές που δεν επρόκειτο να συνεχιστούν τον επόμενο χρόνο. Για το λόγο αυτό, το προσεχές διάστημα θα εξεταστούν εκ νέου οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει τα κανάλια με παραγωγούς, ώστε να θεωρηθεί η πρόβλεψη συγκεκριμένου αριθμού επεισοδίων.

Ακόμα και το περιεχόμενο των σεναρίων θα χρειαστεί αλλαγές καθώς θα πρέπει να περιοριστούν οι σκηνές με... στενές επαφές ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Ανάλογος προβληματισμός επικρατεί και για τα πολυπληθή σόου. Το« Just the two of us» φαίνεται να χάνει το τρένο για την τρέχουσα σεζόν, καθώς θα έπρεπε να μπει για γυρίσματα λίγο μετά το Πάσχα προκειμένου να προλάβει και τα 14 επεισόδια που προβλέπει η συμφωνία με το Open. Το πιθανότερο είναι να μετατεθεί για τη νέα σεζόν, πραγματοποιώντας γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι για να είναι έτοιμο για ... δεύτερη πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση