GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ανατριχιαστική ερμηνεία του Αντρέα Μποτσέλι στον άδειο καθεδρικό ναό Ντουόμο στο Μιλάνο

Ο Αντρέα Μποτσέλι ερμήνευσε ζωντανά από τον καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου για την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. H μουσική ενώνει, ...

Ο Αντρέα Μποτσέλι ερμήνευσε ζωντανά από τον καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου για την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. H μουσική ενώνει, θεραπεύει, δίνει ελπίδα. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αντρέα Μποτσέλι με τη συναυλία του στον ιστορικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου, Ντουόμο.
Ο σπουδαίος Ιταλός τενόρος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του δημάρχου του Μιλάνου, Μπέμπε Σάλα, τραγούδησε στον (άδειο) ναό, το βράδυ της Κυριακής 12 Απριλίου, που εορτάζει το Πάσχα η καθολική Εκκλησία.
Η συναυλία-προσευχή του Αντρέα Μποτσέλι μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το κανάλι του στο YouTube, αποτίοντας φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τον Covid-19. Έστειλε ένα μήνυμα αγάπης, μια αχτίδα φωτός στις σκοτεινές μέρες που περνούν οι χώρες που μετρούν καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς από τον ιό.
Η ερμηνεία του ήταν ανατριχιαστική, ενώ στο βίντεο που προβλήθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο παρουσιάστηκαν εικόνες από άδειους δρόμους ανά τον πλανήτη, που καθήλωναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση