GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης - ΦΩΤΟ

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Φίλιππος Καμπούρης. Όπως ανέφερε σε...

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Φίλιππος Καμπούρης.
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Στάμου, ο Φίλιππος Καμπούρης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία του Φίλιππου Καμπούρη και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:
 «Στο Νοσοκομείο ''METROPOLITAN'' με Ελαφρύ Εγκεφαλικό Επεισόδιο Nνοσηλεύεται ο Γνωστός Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής όπως μας ενημέρωσε η Συνεργάτης του Νικόλ Κλάδη... Αισιόδοξοι οι Γιατροί για τον Δημοφιλή Παρουσιαστή. Απαγορεύτηκε η Είσοδος στην Σύζυγό του,συγγενείς και Φίλους λόγω τής Πανδημίας... Όλοι Προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά για ταχεία ανάρρωση τού Καλού Φίλου μας ...».
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση