GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέσποινα Βανδή: Το γλυκό που ετοίμασε για το πασχαλινό τραπέζι η κόρη της - ΦΩΤΟ

Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή περνά τις ημέρες της καραντίνας στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τα παι...

Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή περνά τις ημέρες της καραντίνας στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους. Η ίδια μέσω των αναρτήσεων που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι εκτός από καλή τραγουδίστρια είναι και καταπληκτική μαγείρισσα.

Η κόρη της, Μελίνα, φαίνεται πως έχει πάρει το ταλέντο της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε μία φωτογραφία από την πάβλοβα που έφτιαξε η κόρη της για το πασχαλινό τραπέζι.

"Χρόνια πολλά, χρόνια καλά με υγεία και φως στην ψυχή! Για εμάς ήρθε η ώρα του γλυκού που έφτιαξε το παιδί μου! Πάβλοβα! Και του χρόνου να είμαστε καλά!", έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία απόψε θα είναι καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο "Ενώπιος Ενωπίω" , στις 23:45.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση