GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απλές οδηγίες για να κουρευτείτε στο σπίτι - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κομμωτής Θοδωρής Οικονομάκης μέσα από τα social media προσπαθεί να παρέχει οδηγίες και tips για την περιποίηση των μαλλιών όσο τα κομμω...

Ο κομμωτής Θοδωρής Οικονομάκης μέσα από τα social media προσπαθεί να παρέχει οδηγίες και tips για την περιποίηση των μαλλιών όσο τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό. Πώς μπορείτε να κουρευτείτε στο σπίτι; Δεν χρειάζεται πανικός, αρκεί να ακολουθήσετε με ηρεμία μερικά απλά βήματα. Στο βίντεο ο γνωστός κομμωτής αντί να κάνει πρακτική σε μια κούκλα, κάνει πρακτική σε ένα φυτό, κουρεύοντας τις άκρες του.

Σίγουρα πρέπει να προχωρήσετε συντηρητικά κόβοντας μόνο τις άκρες από τα μαλλιά σας. Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι βρεγμένα, διότι δουλεύονται πιο εύκολα. Μετά πρέπει να τα στεγνώσετε για να κάνετε ότι διόρθωση χρειαστεί. Όπως αναφέρει ο κ. Οικονομάκης οι άνδρες κουρεύονται πιο συχνά από τις γυναίκες, καθώς χρειάζονται ανανέωση κάθε 15-20 ημέρες.
Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ότι τα βρεγμένα μαλλιά δείχνουν πιο μακριά, επομένως μην κόψετε παραπάνω από όσο θέλετε στην πραγματικότητα.

1 σχόλιο

  1. Το video για το κόψιμο των μαλλιών είναι πραγματικά πολύ κατατοπιστικό, αλλά η περιποίηση των μαλλιών στο σπίτι αποτελεί μια λύση ανάγκης αφού σε καμμία περίπτωση δεν θα επιτευχθεί το αποτέλεσμα που θα γίνονταν σε ένα studio περιποίησης μαλλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση