GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι πιστεύει ο Αμερικανικός στρατός για την εμφάνιση του επικίνδυνου ιού

Ο Αμερικανικός στρατός πιστεύει ότι ο κορονοϊός πιθανώς προέκυψε φυσικά, αντικρούοντας ότι κατασκευάστηκε σε ένα κινέζικο εργαστήριο,...

Ο Αμερικανικός στρατός πιστεύει ότι ο κορονοϊός πιθανώς προέκυψε φυσικά, αντικρούοντας ότι κατασκευάστηκε σε ένα κινέζικο εργαστήριο, τονίζοντας ωστόσο ότι εξακολουθεί να μην υπάρχει βεβαιότητα, δήλωσε την Τρίτη ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγός Μαρκ Μάιλι.

«Υπάρχουν πολλές φήμες και εικασίες σε πολυάριθμα μέσα ενημέρωσης, ιστολόγια κλπ. Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι έχουμε δείξει έντονο ενδιαφέρον για αυτό και είχαμε πολλά μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών να τις εξετάσουν προσεκτικά», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Μάιλι, όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο κορονοϊός μπορεί να αναπτύχθηκε σε ένα κινέζικο εργαστήριο.

«Και θα ήθελα απλώς να πω, σε αυτό το σημείο, ότι είναι μη καταληκτικό, αν και το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων φαίνεται να υποδεικνύει ότι προέκυψε φυσικά. Αλλά δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση