GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπασταθόπουλος: Δεν είναι στα σχέδιά μου να γυρίσω στην Ελλάδα

«Έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο και έχουμε γυρίσει όλα τα παιχνίδια που έχουμε στο σπίτι. Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε τα παιδιά καλύτερ...

«Έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο και έχουμε γυρίσει όλα τα παιχνίδια που έχουμε στο σπίτι. Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε τα παιδιά καλύτερα. Μέσα στα τόσα προβλήματα» δήλωσε σε συνέντευξη του στο MEGA, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τώρα που είναι μακριά από τα γήπεδα λόγω των περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού ανέφερε ότι «Δεν είναι εύκολο, τώρα τα σπίτια μας έχουν γίνει γυμναστήρια. Κάνουμε καθημερινά ένα πρόγραμμα που βρίσκεται στο 70% όσων κάνουμε στο γήπεδο. Θα χρειαστούμε χρόνο για να επανανέλθουμε, αλλά είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε τώρα».

«Εμείς θέλουμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις. Είναι σημαντικό για το ποδόσφαιρο και τις ομάδες. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε την υγεία μας και η υγεία του κόσμου. Περιμένουμε, υπάρχουν ειδικοί που κοιτάζουν πότε και αν μπορούμε να παίξουμε. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο. Πρέπει να είναι όλοι υγιείς αυτό είναι που προέχει".

Ερωτηθείς για το Λονδίνο και την κατάσταση που επικρατεί είπε ότι «Δεν έχω επαφή με το έξω, βρίσκομαι ήδη ένα μήνα σπίτι. Όλοι μπήκαμε σε καραντίνα όταν βρέθηκε θετικός ο προπονητής μας. Πλέον όλοι το έχουν πάρει σοβαρά. Άργησε βέβαια ο Μπόρις Τζόνσον. Η δική μας η κυβέρνηση ενήργησε πολύ καλά. Ακούω την υπόλοιπη Ευρώπη να μιλά θετικά για το πως ανταποκρίθηκε η ελληνική κυβέρνηση".

Για το θέμα που έχει προκύψει με τις μειώσεις των παικτών της Premier League απάντησε ότι «Δεν υπάρχει άρνηση, δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε ότι χρειαστεί. Αν δεν υπάρχουν πρωταθλήματα δεν θα υπάρχουμε κι εμείς. Υπάρχουν πολλές ιδέες και προτάσεις. Βέβαια ο κόσμος έχει αποτραβηχτεί από το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο, αλλά κάτω από ασφαλείς συνθήκες. Δίνει χαρά, αλλά θα πρέπει πάνω από όλα να κοιτάμε την υγεία μας».

«Έχω δύο ακόμα χρόνια στην Άρσεναλ, δεν είναι στα σχέδιά μου να γυρίσω στην Ελλάδα. Επίσης δεν είναι στα σχέδιά μου να παίξω μέχρι τα 37. Δεν θέλω και δεν νομίζω ότι μπορώ κιόλας» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση