GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Συγκλονίζει νοσοκόμα που κόλλησε: Είναι χειρότερα από το να σε πυροβολούν - ΒΙΝΤΕΟ

Μια νοσοκόμα από το Τέξας, η οποία κόλλησε τον νέο κορονοϊό, περιγράφει την μάχη της με την νόσο και συγκλονίζει. "Αυτή η ασθένε...

Μια νοσοκόμα από το Τέξας, η οποία κόλλησε τον νέο κορονοϊό, περιγράφει την μάχη της με την νόσο και συγκλονίζει. "Αυτή η ασθένεια είναι χειρότερα από το να έχεις δεχθεί πυροβολισμό" λέει χαρακτηριστικά. Η Shareka Williams, εργάζεται στο Gallatin Center στο τμήμα Ανάρρωσης και Επανένταξης. Από το κρεβάτι του νοσοκομείου τονίζει ότι ο COVID-19 δεν είναι αστείο.

“Δεν έχω νιώσει πυροβολισμό, αλλά είναι κατά πάσα πιθανότητα χειρότερα από πυροβολισμό. Πονάς, πονάς σαν να είσαι στην κόλαση. Μερικές φορές ο Θεός σε βγάζει από την ζώνη ασφαλείας σου. Αυτή τη στιγμή, εμπιστεύομαι στον Θεό τη ζωή μου" πρόσθέτει στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook και το οποίο έγινε viral.

"Δεν μπορείς καν να φας, δεν μπορείς να περπατήσεις. Δεν μπορείς να αναπνεύσεις γιατί πονάς τόσο πολύ" προσθέτει. Η νοσοκόμα και πλέον ασθενής προειδοποίησε όσους παρακολουθούν το βίντεο της να ακολουθούν τα μέτρα και να μείνουν στο σπίτι τους για να προστατευτούν από τον κορονοϊό. "Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά. Μην περιμένετε μέχρι να επηρεάσει την οικογένειά σας. Μην περιμένετε μέχρι να επηρεάσει τα παιδιά σας. Μην περιμένετε μέχρι να επηρεάσει εσάς" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση