GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυρσίνη Βουνάτσου: Έντονες αντιδράσεις για την ανάρτησή της σχετικά με τους νεκρούς του κορονοϊού

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου στην οποία αναφέρθηκε στους νεκρούς στο Μάτι και τη Μάνδρα και σε εκείνους ...

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου στην οποία αναφέρθηκε στους νεκρούς στο Μάτι και τη Μάνδρα και σε εκείνους του κορονοϊού, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter ότι "όταν θα ισοφαρίσουμε τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητώ ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε και εσείς".


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση αυτή με νεότερη ανάρτηση το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης δηλώνει ότι κατεβάζει την προηγούμενη και υποστηρίζει ότι σκοπός της ήταν να "αναδείξει την υποκρισία όσων τρία χρόνια τώρα μας χαρακτηρίζουν φονιάδες με πρωτοσέλιδα και ώρες ατελείωτες σε τηλεδίκες. Όσο λοιπόν έφταιγε ο Τσίπρας και η Δούρου για το Μάτι άλλο τόσο φταίνε και οι σημερινοί για τα θύματα της πανδημίας. Αλλά κάποιοι δυστυχώς την υποκρισία και την αθλιότητα την έχουν στο πετσί τους". Δηλώνει ότι κατεβάζει την προηγούμενη ανάρτηση έχοντας αναδείξει την υποκρισία αλλά και για να μη δοθεί τροφή σε όσους "είδαν το πρόσωπό τους στον καθρέπτη και τρόμαξαν".


Καταδικάζει η Νομαρχιακή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ
Για ανάρτηση που προσβάλλει και εκθέτει τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ μιλά η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του κόμματος. Με ανακοίνωση της το βράδυ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία «αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας».
Μπογδάνος: Να διαγραφεί από τον Τσίπρα
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει τη Μυρσίνη Βουνάτσου από το κόμμα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την προκλητική ανάρτησή της. Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γνωστοποίησε μέσω Twitter την πρόθεσή του να καταθέσει κοινοβουλευτική αναφορά εις βάρος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση