GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου: Τελείωσε το μπλοκάκι των αστυνομικών από τις βεβαιώσεις παραβάσεων - ΒΙΝΤΕΟ

Στην αποκάλυψη πως το απόγευμα του Σαββάτου η Αστυνομία ξέμεινε από χαρτιά για βεβαιώσεις των προστίμων στους παραβάτες του παραλιακο...

Στην αποκάλυψη πως το απόγευμα του Σαββάτου η Αστυνομία ξέμεινε από χαρτιά για βεβαιώσεις των προστίμων στους παραβάτες του παραλιακού μετώπου προέβη στην εκπομπή “Ακραία Φαινόμενα” του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φωστηρόπουλος ρωτήθηκε για το πόσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν παρατηρήθηκε συνωστισμός από το Έδεμ έως τον Φλοίσβο και απάντησε: “Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι το απόγευμα οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εδώ, δεν είχαν μπλοκάκι».

«Δεν είχαν προβλέψει και το μπλοκάκι τους είχε τελειώσει με αποτέλεσμα ο Αστυνομικός Διευθυντής να ζητεί να του φέρουν μπλοκάκι, προκειμένου να βεβαιωθούν οι παραβάσεις», είπε ακόμη ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση