GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα θεωρία για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Δεν πέθανε, προσπαθεί να αποφύγει τον κορονοϊό

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να έχασε την εθνική γιορτή της 15 Απριλίου, κάτι που πυροδότησε φήμες για την κατάσταση της υγείας του, όμως ...

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να έχασε την εθνική γιορτή της 15 Απριλίου, κάτι που πυροδότησε φήμες για την κατάσταση της υγείας του, όμως σύμφωνα με την NY Post δεν είναι άρρωστος. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις και εκδηλώσεις λόγω κορονοϊού. Η Βόρεια Κορέα υποστηρίζει ότι δεν έχει επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, αλλά έχει πάρει μέτρα για να είναι προετοιμασμένη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Νότιας Κορέας κάποιες συναντήσεις και εκδηλώσεις έχουν ήδη ακυρωθεί λόγω της πανδημίας.

Υπήρχαν μάλιστα δύο περιπτώσεις από τις αρχές Ιανουαρίου, που ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε να μην εμφανιστεί δημόσια για περίπου 20 ημέρες, όπως ανέφερε στο κοινοβούλιο ο υπουργός για τις υποθέσεις με την Βόρεια Κορέα, Kim Yeon-chul.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί χθες Δευτέρα πως είναι ενήμερος για την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, απευθύνοντάς του την ευχή να «είναι καλά».

«Του εύχομαι να είναι καλά», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. «Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς. Ναι έχω μια πολύ καλή ιδέα» για την κατάσταση του Κιμ, «αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό τώρα», είπε ο δισεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικάνος. «Του εύχομαι απλά να είναι καλά».Ο ένοικος του Λευκού Οίκου εκτίμησε ότι το μυστήριο θα λυθεί και τα μέσα ενημέρωσης «πιθανόν» θα έχουν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα «στο εγγύς μέλλον».

Δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ υποστήριζαν πρόσφατα ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείριση στην καρδιά και ότι βρισκόταν σε «πολύ σοβαρή» κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση