GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι αρκετά μεγάλο το μωρό

Καλεσμένη του «Happy Day» ήταν το πρωί της Τρίτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η παρουσιάστρια, η οποία διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκ...

Καλεσμένη του «Happy Day» ήταν το πρωί της Τρίτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η παρουσιάστρια, η οποία διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης, μίλησε για τα συναισθήματά της λόγω κορονοϊού. Αφού περιέγραψε τις δυσφορίες που της προκαλεί η εγκυμοσύνη εξήγησε πως κάνει υπομονή αφού μπήκε πια στην τελική ευθεία αν και νιώθει περίεργα λόγω της κατάστασης που επιβάλλει να μην είναι κοντά της αγαπημένα πρόσωπα στον τοκετό.

«Μπαίνω στον μήνα μου αυτήν την εβδομάδα. Έχω πάρει αρκετά κιλά, αλλά δεν πειράζει. Η εγκυμοσύνη είναι μία, οπότε την απολαμβάνω και έτσι. Κάνω δύο βήματα και λαχανιάζω ή τρώω και λαχανιάζω, αλλά δεν μπορώ να πω πως έχω ταλαιπωρηθεί. Ήταν μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Επειδή είμαι πολύ δραστήριος άνθρωπος και έχω μάθει να πηγαίνω έξω, να περπατάω, να κάνω διάφορα έχω ζοριστεί με αυτό και κυρίως ψυχολογικά. Νομίζω ότι τον έφαγα τον γάιδαρο, έχει μείνει πολύ λίγο. Οπότε θα περάσει πολύ γρήγορα αυτός ο μήνας. Περιμένω πως και πως να πάω στο μαιευτήριο, να αλλάξω παραστάσεις», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι αρκετά μεγάλο το μωρό, καμία σχέση με το πρώτο. Είναι και αγόρι αυτό, πετάχτηκε νωρίτερα. Θα είναι λίγο περίεργο αυτή τη φορά. Μου είπαν πως θα είναι μόνο ο Άρης μαζί μου γιατί αν βγει δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει. Ο Άρης θα είναι εκεί τρεις μέρες, δεν θα πάει πουθενά. Η Μαίρη θα είναι μάλλον με τη γιαγιά. Δεν θα μπορεί να έρθει κανείς να μας δει. Στον τελευταίο υπέρηχο πήγα μόνη μου. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να μην έχω συνοδεία. Το θεωρώ σωστό, αλλά ήταν περίεργο. Είναι στενάχωρο αν το σκεφτείς γιατί είναι στιγμές που θέλεις να τις μοιραστείς» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία εξαιτίας της πανδημίας και υπογράμμισε πως οι φήμες που θέλουν να χαλαρώνουν τα μέτρα προφύλαξης είναι παραπληροφόρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση