GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντίνα Κώνστα: Η "Ντένη Μαρκορά" αποκαλύπτει άγνωστα παρασκήνια από τη σειρά "Δύο Ξένοι"

Για την επιστροφή του σίριαλ "Δύο ξένοι" στο Μega μίλησε η Ντίνα Κώνστα. Σε συνέντευξή της στο Secret της εφημερίδας "...

Για την επιστροφή του σίριαλ "Δύο ξένοι" στο Μega μίλησε η Ντίνα Κώνστα. Σε συνέντευξή της στο Secret της εφημερίδας "Παραπολιτικά", η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια της συμμετοχής της σε αυτήν, όπως το πώς αντέδρασε όταν της πρότειναν τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά, ενώ απάντησε στο αν της λείπει η τηλεόραση.

"Είναι καλό που επέστρεψε το Mega και το σίριαλ “Δύο ξένοι”. Είδα το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε καλό μακιγιάζ ούτε ωραία ρούχα. Το σίριαλ αυτό πήγε πάρα πολύ καλά" αναφέρει η ηθοποιός.

Αναφορικά με τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά λέει ότι "ήταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα". Ωστόσο, όπως θυμάται, εκείνη την εποχή "γινόταν ένας χαμός" από τον απλό κόσμο που τη συναντούσε. "Οι περισσότεροι με ρωτούσαν αν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αυτό τους ενδιέφερε πάρα πολύ", τονίζει, σημειώνοντας πως "ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο. Όταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις".

Η Ντίνα Κώνστα αποκάλυψε στο «Secret» και πώς αντέδρασε όταν της πρότειναν να υποδυθεί τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά. 'Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι" επισημαίνει και περιγράφει πώς περνούσαν στα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς. "Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά".

Στην ερώτηση αν της αρέσει κάτι τώρα στην τηλεόραση, απαντά: "Δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Ακόμα και τους “Δύο ξένους” δεν τους βλέπω. Στενοχωριέμαι να βλέπω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή". Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση, λέει: "Όχι. Έκανα πάρα πολλή τηλεόραση και δεν μου λείπει καθόλου", ενώ αναφερόμενη στο θέατρο, το οποίο αγάπησε περισσότερο, "και συγκεκριμένα στον ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου στο έργο “Σωτηρία Μπέλλου – Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας”. Δεν υπήρχε πιο δύσκολο πράγμα. Μιάμιση ώρα μόνη μου πάνω στη σκηνή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση