GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν υπάρχει Θεός": Τι απάντησε ο Χρήστος Δάντης μετά τις αντιδράσεις για το νέο του τραγούδι -ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση μέσα από την εκπομπή «Happy Day» θέλησε να δώσει ο Χρήστος Δάντης σχετικά με το τραγούδι του «δεν υπάρχει Θεός» που προκάλεσε θύ...

Απάντηση μέσα από την εκπομπή «Happy Day» θέλησε να δώσει ο Χρήστος Δάντης σχετικά με το τραγούδι του «δεν υπάρχει Θεός» που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε τα εξής: «Ξέρω ότι το τραγούδι έχει ενοχλήσει, ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι το έχουν παρεξηγήσει. Κάποιοι άλλοι που στέκονται μόνο στον τίτλο του και κάποιοι από αυτούς που συνήθως απαντούν εν θερμώ. Επειδή βρίσκομαι σε μία παρόμοια κατάσταση, βρίσκομαι και εγώ εν θερμώ, δεν μου αρέσει να απαντήσω τώρα. Όταν είσαι σε μία κατάσταση, θυμωμένος ή εκνευρισμένος καλό είναι να μην απαντάς».
«Με χαρακτηρίζουν άθεο, σατανιστή, μέχρι γέρο. Έχουν αντιδράσει στο παρελθόν με πολύ μεγαλύτερους από μένα. Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο, έχουν παρεξηγήσει μεγάλους σοφούς της ανθρωπότητας, έχουν παρεξηγήσει τον λόγο του Χριστού… Είναι δυνατόν να μην παρεξηγήσουν τον δικό μου; Ομολογώ πως το βίντεο μπορεί να είναι σοκαριστικό, ανατριχιαστικό. Έχει κάποιες εικόνες πάρα πολύ σκληρές, όμως είναι αλήθεια. Αυτά που γίνονται στον κόσμο. Λένε ότι αυτός που αντιδρά πρώτος είναι αυτός που θέλει να κρύψει και κάτι. Μία απόφαση καταδικαστική εις βάρος του τραγουδιού θα ήταν άδικη γιατί θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί πολλά τραγούδια πριν από το δικό μου και δεν θα υπήρχε ελευθερία λόγου. Εύχομαι σε όλη μου τη ζωή να μη γίνω παλιατζούρα, να μην αλλάξω και μέσα από μία θέση ισχύος , σνομπάρω οτιδήποτε καινούριο και δεν το αφουγκράζομαι», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση