GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Capone: Αγνώριστος ο Τομ Χάρντι ως Αλ Καπόνε στη νέα του ταινία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τομ Χάρντι αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους και γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood, όμως στην νέα ταινία "Capone" ο ...

Ο Τομ Χάρντι αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους και γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood, όμως στην νέα ταινία "Capone" ο Βρετανός ηθοποιός είναι αγνώριστος.

Ο Τομ Χάρντι θα ενσαρκώσει τον Αλ Καπόνε στην ταινία που αρχικά ονομαζόταν «Fonzo». Οι δημιουργοί αποφάσισαν να αλλάξουν τον τίτλο επιλέγοντας το «Capone», που είναι πιο ξεκάθαρο σχετικά με το τι έχει να κάνει η ταινία.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Josh Trank, δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ στο Twitter και αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου. Ο Trank σχολίασε την αλλαγή του τίτλου από το «Fonzo» στη δημοσίευσή του: «Διαφορετικός τίτλος. Δική μου εκδοχή».

Ακολουθεί η επίσημη δήλωση για την ψηφιακή κυκλοφορία του «Capone»:

«Καθώς οι κινηματογράφοι είναι κλειστοί, η Vertical Entertainment και η Redbox Entertainment θα συνεργαστούν για να διανείμουν το «Capone» ψηφιακά στις 12 Μαΐου με ενοικίαση 48 ωρών. Ο διανομέας ακόμα ελπίζει ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αργότερα αυτό το καλοκαίρι καθώς τα πράγματα θα επιστρέφουν στο κανονικό».

Δείτε το τρέιλερ του "Capone":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση