GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε κλειστό comedy club στο Λίβερπουλ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα comedy club στο Λίβερπουλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, που ήταν κλειστό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έκαναν έφοδο αστυνομικοί, τη...

Σε ένα comedy club στο Λίβερπουλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, που ήταν κλειστό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έκαναν έφοδο αστυνομικοί, την ώρα που προβάλλονταν στο Facebook βιντεοσκοπημένο σόου και θεωρήθηκε εσφαλμένα ότι ήταν live.

Περίπου 20 αστυνομικοί εισέβαλαν στο Hot Water Comedy Club το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν κάποιος είδε το σόου - που είχε βιντεοσκοπηθεί στις 7 Μαρτίου παρουσία κοινού - και νόμισε ότι συνέβαινε εκείνο το βράδυ, δήλωσαν στο Sky News εκπρόσωποι του club.

Λόγω της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων και τις προειδοποιήσεις της βρετανικής κυβέρνησης στους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους σε μία προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού στη σελίδα του comedy club στο Facebook προβάλλονταν στιγμιότυπα από το αρχείο και αποσπάσματα του συγκεκριμένου σόου.

Ο Πολ Μπλερ, ένας από τους ιδιοκτήτες είπε ότι το σόου με τον κωμικό Πολ Σμιθ είχε «σαφέστατα» διαφημιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως εκδήλωση που είχε ήδη πραγματοποιηθεί και ότι ενημερώθηκε για την έφοδο από τον αδερφό του και συνιδιοκτήτη του club.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση