GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ονόμασαν τα παιδιά τους Corona και Covid για να ξορκίσουν το κακό

Ένα ζευγάρι από την Ινδία πήρε την απόφαση να δώσει τα ονόματα Corona και Covid στα παιδιά του, σύμφωνα με τη Daily Mail. Τα δίδυμα γ...

Ένα ζευγάρι από την Ινδία πήρε την απόφαση να δώσει τα ονόματα Corona και Covid στα παιδιά του, σύμφωνα με τη Daily Mail. Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 27 Μαρτίου σε νοσοκομείο στην πόλη Ρέιπουρ της Ινδίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα επέλεξαν να τους δώσουν τα συγκεκριμένα ονόματα για να ξορκίσουν το κακό, για να μειώσουν το φόβο και την ανησυχία που σχετίζεται με τις συγκεκριμένες λέξεις αλλά και για να γίνει η γέννηση τους ακόμα πιο ξεχωριστή. Το ζευγάρι ωστόσο δεν απέκλεισε να δώσει στη συνέχεια άλλα ονόματα στα παιδιά του.

"Η κίνηση των οχημάτων στο δρόμο δεν επιτρεπόταν λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον κορονοϊό και έτσι μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο αστυνομικοί μας σταμάτησαν πολλές φορές. Ωστόσο, μας άφηναν να συνεχίσουμε την πορεία μας όταν αντιλαμβάνονταν την κατάστασή μου", είπε η μητέρα.

"Τα παιδιά ήρθαν έπειτα από αρκετές δυσκολίες και έτσι ο σύζυγός μου και εγώ θέλαμε να κάνουμε τη μέρα της γέννησης τους ξεχωριστή. Πράγματι, ο ιός είναι πολύ επικίνδυνος αλλά μετά το ξέσπασμα του ιό ο κόσμος άρχισε να τηρεί περισσότερο τους κανόνες υγιεινής και άλλες καλές συνήθεις. Έτσι σκεφτήκαμε αυτά τα ονόματα. Όταν το προσωπικό του νοσοκομείου άρχισε να αποκαλεί τα μωρά Corona και Covid, πήραμε την απόφαση να τους δώσουμε τα συγκεκριμένα ονόματα", πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση