GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Corona: Η πρώτη ταινία για τον κορονοϊό που “θερίζει” τον πλανήτη - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώτη ταινία για τον νέο κορονοϊό αναμένεται να προβληθεί σύντομα από τη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόκ...

Η πρώτη ταινία για τον νέο κορονοϊό αναμένεται να προβληθεί σύντομα από τη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόκειται για ταινία θρίλερ του Καναδού σκηνοθέτη Μοσταφά Κεσβαρί, ο οποίος προσπάθησε να αναδείξει τον τρόμο που αισθάνονται οι πολίτες απέναντι στον φονικό ιό αλλά και τον ρατσισμό που βιώνουν οι Ασιάτες.

«Η ιδέα της ταινίας μου ήρθε όταν βρισκόμουν σε ένα ασανσέρ και διάβαζα τα νέα για Κινέζους τουρίστες που δέχθηκαν επίθεση. Σκέφτηκα: θα κάνω μία ταινία μέσα σε ένα ασανσέρ. Τότε, ήταν γνωστός ως κινεζικός ιός αλλά τώρα μπορεί να τον κολλήσει ο καθένας, οπότε δεν είναι πρόβλημα μίας μόνο φυλής. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις, άρα γιατί πρέπει να κάνουμε εμείς;» λέει ο Μοσταφά Κεσβαρί στο Hollywood reporter.

Τα γυρίσματα έγιναν τον περασμένο μήνα στο Βανκούβερ του Καναδά με τα περισσότερα να ολοκληρώνονται λίγο πριν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κηρύξει την πανδημία. Το θρίλερ είναι έτοιμο για προβολή αλλά με τους κινηματογράφους κλειστούς, ο σκηνοθέτης σκέφτεται την προβολή της ταινίας μέσω του διαδικτύου χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει ανακοινώσει την ημερομηνία.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση