GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αegean Oil: Δωρεά καυσίμων αξίας 300.000 ευρώ για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Αυτήν την ώρα η πανδημία από τον COVID-19 απειλεί με τον πιο παράξενο «πόλεμο» που γνώρισε η ανθρωπότητα. Οι Έλληνες επιστήμονες, για...

Αυτήν την ώρα η πανδημία από τον COVID-19 απειλεί με τον πιο παράξενο «πόλεμο» που γνώρισε η ανθρωπότητα. Οι Έλληνες επιστήμονες, γιατροί και νοσηλευτές δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή και αναδεικνύονται σε αληθινούς ήρωες. Την ώρα αυτή ο καθένας μας έχει το ιερό καθήκον να συνεισφέρει με τον τρόπο που μπορεί.

Η εταιρεία μας ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL), μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία δραστηριοποιούμενη στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών, στηρίζει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας με την χορηγία καυσίμων συνολικής αξίας 300.000 €.

Τα καύσιμα θα διατεθούν μέσω του δικτύου των πρατηρίων της AEGEAΝ, σύμφωνα με τις οδηγίες-προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας, για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων που χρησιμοποιούνται στην μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Η σκέψη και η ευγνωμοσύνη μας είναι πρωτίστως σε όλο το προσωπικό των μονάδων υγείας που νυχθημερόν δίνει την μάχη για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά των συνανθρώπων μας που προσβλήθηκαν από τον COVID-19 καθώς και σε όλους όσους δίνουν τον τιτάνιο αγώνα για τον περιορισμό της διασποράς του.

Καλή δύναμη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση