GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεραπετρίτης: Προβληματική η απόφαση του Eurogroup για τα μέτρα στήριξης - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν θα αφήσουμε την υγειονομική κρίση να μας βάλει σε δημοσιονομικές περιπέτειες», επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στην εκπομ...

«Δεν θα αφήσουμε την υγειονομική κρίση να μας βάλει σε δημοσιονομικές περιπέτειες», επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι», τονίζοντας ότι υπάρχει μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες και όσους πλήττονται από την κρίση λόγω του κορονοϊού.
Όπως είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, «με ευθύνη και συνέπεια θα υλοποιήσουμε τα 4 πακέτα μέτρων στήριξης, που μπορεί να φθάσουν τα 14 δις, που τηρούν την ισότητα της αλληλεγγύης και της ισότητας».
«Ο στόχος για το πλεόνασμα του 3,5% του ΑΕΠ έχει χαθεί οριστικά» είπε ο υπουργός Επικρατείας, αναφορικά με τα δημοσιονομικά, ενώ σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Eurogroup σημείωσε ότι «αυτό το πακέτο έχει προβλήματα, διότι δεν διασφαλίζει ότι είναι επαρκές και ότι θα υπάρχει ρευστότητα και «φρέσκο χρήματα» στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ακόμη, ανέφερε ότι είναι υπό εξέταση το σχέδιο αποσυμφόρησης των φυλακών, τονίζοντας πάντως ότι δεν είναι στόχος να βγουν από τις φυλακές άνθρωποι που έχουν υπόλοιπο ποινής να εκτίσουν για σημαντικά αδικήματα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση