GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας για Eurogroup: Διακυβεύεται η ίδια η συνοχή της ΕΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι τις επόμενες ημέρες, τους επόμενους μήνες διακυβεύεται η ίδια η συνοχή της ΕΕ, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, εξ...

Την άποψη ότι τις επόμενες ημέρες, τους επόμενους μήνες διακυβεύεται η ίδια η συνοχή της ΕΕ, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάνοντας λόγο για αρνητική εξέλιξη σχετικά με τα όσα έχουν γίνει στο Eurogroup.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε υπαρξιακού χαρακτήρα διλήμματα και σημείωσε ότι ακόμα και αν αύριο στο Eurogroup έχουμε μια κατάληξη, το πλαίσιο φαίνεται πως δεν θα είναι καθόλου επαρκές για να αντιμετωπίσει το μέγεθος αυτής της κρίσης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε “κοντόφθαλμη” τη λογική των βόρειων κρατών-μελών, κυρίως της Γερμανίας και της Ολλανδίας και σημείωσε πως το μήνυμα που δίνεται στις αγορές είναι αρνητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση