GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ιούδας από το «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» έπαιξε στο Game of Thrones - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το Πάσχα φέτος το βιώνουμε πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές. Δε θα πάμε στον επιτάφιο, δεν θα ακούσουμε το "Χριστός...

Το Πάσχα φέτος το βιώνουμε πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές. Δε θα πάμε στον επιτάφιο, δεν θα ακούσουμε το "Χριστός Ανέστη" έξω από την εκκλησία και δε θα μαζευτούμε σαν οικογένεια την Κυριακή του Πάσχα για να σουβλίσουμε και να φάμε όλοι μαζί.

Όμως ένα σταθερό παρέμεινε και φέτος τις γιορτινές ημέρες. Στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1, προβάλλεται όπως πάντα η μίνι-σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Από τη μίνι σειρά ξεχώρισε ο πρωταγωνιστής Ρόμπερτ Πάουελ που ενσάρκωσε τον Ιησού. Πολλοί όμως δεν γνωρίζουν ότι ένα από τους μαθητές του, εμφανίστηκε και στο Game of Thrones. Ο λόγος για τον Ίαν ΜακΣέιν, ο οποίος υποδύθηκε τον Ιούδα και όλοι τον θυμόμαστε λόγω των σκληρών του χαρακτηριστικών στο πρόσωπο.

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι σήμερα 77 ετών και συνεχίζει την υποκριτική του καριέρα. Ο Ίαν ΜακΣέιν 40 χρόνια μετά την βιβλική σειρά, εμφανίστηκε στην σειρά φαινόμενο, Game of Thrones. Οι φαν της σειράς το ξέρουν ως τον θρήσκο Ray, που έδωσε μαθήματα ζωής στον Σάντορ Κλέγκεϊν («Σκύλο»). Ο Βρετανός ηθοποιός έχει εμφανιστεί και σε μεγάλες παραγωγές του Hollywood.

Ενσάρκωσε τον «Μαυρογένη» στην τέταρτη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής, ενώ πρωταγωνίστησε στις ταινίες "John Wick" και στις σειρές «Οι στυλοβάτες της Γης» και «American Gods».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση