GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τα στριπ κλαμπ στρέφονται στο instagram - Χρυσές δουλειές για χορεύτριες μέσω των live- ΦΩΤΟ

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο κορονοϊός έχει, όπως αναφέρουν οι NY Times, επιφέρει μεγάλο πλήγμα στα strip club, ανοίγοντας τον δρόμο ...

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο κορονοϊός έχει, όπως αναφέρουν οι NY Times, επιφέρει μεγάλο πλήγμα στα strip club, ανοίγοντας τον δρόμο για τα online στριπτιτζάδικα. Ο 28χρονος Justin LaBoy, πρώην επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ και ο 26χρονος Justin Dior Combs, που είναι γιος του ράπερ και επιχειρηματίας, φιλοξενούν στους λογαριασμούς τους στο Instagram, "virtual strip clubs", όπως τα ονομάζουν.
Έτσι όποιος ενδιαφέρεται για το ανάλογο ποσό μπορεί να παρακολουθήσει, επαγγελματίες χορεύτριες αλλά και μη επαγγελματίες στο Instagram Live.
"Αν δεν ήταν ο Justin και τα Live του δεν ξέρω τι θα έκανα και πώς θα πλήρωνα τους λογαριασμούς μου. Δεν θα είχα καν φαγητό στο σπίτι" τονίζει η Sasha, μια χορεύτρια που συμμετέχει συχνά στα σόου αυτά.
Πολλά κλαμπ και μπαρ αναγκάστηκαν να κλείσουν μέσα σε ένα βράδυ ανά τον κόσμο. Χιλιάδες εργαζόμενοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά και χωρίς εισόδημα. Αρκετά στριπτιτζάδικα προσπάθησαν να αναπαράγουν τις εμπειρίες για τους πελάτες τους διαδικτυακά, περνώντας στην ψηφιακή εποχή.
Το "Magic City", ένα strip club στην Ατλάντα, προσφέρει στους πελάτες του έναν διαδικτυακό χορό στα Instagram stories. Ο Tory Lanez, ένας ράπερ με 7,5 εκατ. ακολούθους έχει αρχίσει να φιλοξενεί στον λογαριασμό του βραδιές με χορό και αιθέριες υπάρξεις.




"Έχουν πάρει τεράστια έκταση. Ξεκίνησαν απλώς σαν Live αλλά μετά εξελίχθηκαν σε ένα τρελό πράγμα με τρελή απήχηση. Με ρωτούν κάθε βράδυ πότε θα είναι η επόμενη βραδιά. Ο Justin έχει φανατικό κοινό που παρακολουθεί ότι κι αν κάνει" τονίζει ο Justin Combs. Ο LaBoy δήλωσε ότι η ιδέα να αντιγράψει την ατμόσφαιρα ενός strip club και να κάνει ζωντανή μετάδοση, του ήρθε τα ξημερώματα, ένα βράδυ που βαριόταν στο σπίτι. Αμέσως, γυναίκες του ζητούσαν να συμμετέχουν και τότε σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να γίνεται δωρεάν αφού υπάρχει ενδιαφέρον. Έτσι, δίνει τους λογαριασμούς των χορευτριών σε ένα app για να καταθέτουν χρήματα οι ενδιαφερόμενοι. Έτσι γεννήθηκε το “Respectfully Justin Show”. Τις γυναίκες που συμμετέχουν τις αποκαλούν "δαίμονες", ενώ μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 18.000 δολάρια σε ένα βράδυ. Τόσα κέρδισε η χορεύτρια σε στριπτιτζάδικο Alexis, η οποία δήλωσε ότι "Ο Justin φροντίζει όλα τα κορίτσια να βγάζουν καλά χρήματα. Όταν δουλεύω στο κλαμπ είμαι εκεί για οκτώ ώρες. Στο Instagram Live, είμαι για πέντε λεπτά και βγάζω πολλά περισσότερα". Αρκετές στρίπερ σύμφωνα με την Alexis, όπως και η ίδια, έχουν δημιουργήσει και δεύτερους λογαριασμούς στο instagram καθώς αυξήθηκαν και τα προσωπικά αιτήματα για πιο "ιδιωτικές" χορευτικές νύχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση