GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Χαλάρωση μέτρων αλλά όχι άρση του lockdown ανακοινώνει ο Μπόρις Τζόνσον

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, αναμένεται να ανακοινώσει τα σχέδιά του για την άρση του lockdown που επιβάλλεται τον τ...

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, αναμένεται να ανακοινώσει τα σχέδιά του για την άρση του lockdown που επιβάλλεται τον τελευταίο μήνα για να αποτραπεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού εντός της εβδομάδας, μετά την επιστροφή του στη Ντάουνινγκ Στριτ χθες Κυριακή, ανέφερε το βράδυ στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα The Telegraph.

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης των Συντηρητικών επανέρχεται στην άσκηση των καθηκόντων του από σήμερα, αφού πέρασε μία εβδομάδα σε νοσοκομείο εξαιτίας της μόλυνσής του από τον νέο κορονοϊό και άλλες δύο εβδομάδες ανάρρωσης στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς.

Ο Τζόνσον έχει συζητήσει με υπουργούς του την ιδέα της «τροποποίησης» των μέτρων αντί της πλήρους άρσης τους, προκειμένου να εμπεδωθεί το μήνυμα πως θα συνεχίσουν να ισχύουν τουλάχιστον κάποιοι περιορισμοί ακόμη και αφού ανοίξουν ξανά οι χώροι εργασίας και τα σχολεία, αναφέρει το ρεπορτάζ της Telegraph.

Επισήμως, ο αριθμός των θανάτων που οφείλονταν στην COVID-19 και διαπιστώθηκαν σε νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε χθες σε 20.732 — κατά 413 σε ένα εικοσιτετράωρο — ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης ανερχόταν σε 152.840, αυξημένος κατά 4.463 μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση