GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Marvel: Με ποιους σούπερ-ήρωες θα έμεναν στην καραντίνα οι σκηνοθέτες των Avengers

Οι σκηνοθέτες, Τζο και Άντονι Ρούσο αποκάλυψαν ποιους υπερήρωες της Marvel θα επέλεγαν για συντροφιά στην αυτοαπομόνωση. Οι αδερφοί Τζο κ...

Οι σκηνοθέτες, Τζο και Άντονι Ρούσο αποκάλυψαν ποιους υπερήρωες της Marvel θα επέλεγαν για συντροφιά στην αυτοαπομόνωση. Οι αδερφοί Τζο και Άντονι Ρούσο δημιουργοί τεσσάρων ταινιών της Marvel - «Captain America: The Winter Soldier», «Captain America: Civil War», «Avengers: Infinity War» και «Avengers: Endgame» - ρωτήθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο NME με ποιους υπερήρωες θα έμεναν στην καραντίνα, εάν τους δινόταν η επιλογή.
Το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πιθανών συγκατοίκων, από την Captain Marvel (Μπρις Λάρσον) έως τον Thor (Κρις Χέμσγουορθ ) ή ακόμα και τον αδερφό του Loki (Τομ Χίντλστον).
Ο Άντονι Ρούσο θα έμενε στην καραντίνα με έναν υπερήρωα του οποίου το μέλλον στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ήταν κάποτε αβέβαιο, τον Spider-Man. «Νομίζω ότι ο Spider-Man θα ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης για κοινωνική απομόνωση, σωστά;» είπε.
Ο Τζο Ρούσο επέλεξε έναν υπερήρωα που συνδέθηκε με τον Spider-Man σε πρόσφατες ταινίες, τον Iron Man, γνωστό και ως Τόνι Σταρκ. «Θα έμενα με τον Τόνι Σταρκ στην απομόνωση λόγω της τεράστιας ικανότητάς του για εικονική ζωή» είπε ο σκηνοθέτης.
Η προγραμματισμένη συνέχεια της ταινίας του 2019 «Spider-Man: Far From Home» αναβλήθηκε από τον Ιούλιο του 2021 για τον Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση