GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef 4: Backstage πλάνα από την ομαδική δοκιμασία που συζητήθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν την αποχώρηση του Κώστα, η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» βρέθηκε στα γυρίσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας που είδ...

Λίγο πριν την αποχώρηση του Κώστα, η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» βρέθηκε στα γυρίσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας που είδαμε τη Δευτέρα στο MasterChef.

Για τη στρατηγική που ακολουθεί στο παιχνίδι μίλησε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες η Μαρία, με το έτερό της ήμισυ, τον Δημήτρη, να αποκαλύπτει πως μπορεί ακόμα να τη βγάλει κι εκτός παιχνιδιού αν αυτό χρειαστεί.

Η Μαριάννα δήλωσε πως με την επιστροφή της στο MasterChef θα έχει μια άλλη συμπεριφορά, κάνοντας πράγματα που της ταιριάζουν πιο πολύ.

O Κώστας απάντησε σε ερώτηση για τα όσα είπε ο Γιώργος για εκείνον ότι είναι πιο… αδύναμος μάγειρας. Ο παίκτης που λίγες ημέρες μετά αποχώρησε, το γύρισε στην πλάκα για τον συμπαίκτη του που θεωρεί καλό του φίλο. Ότι πατάει επί πτωμάτων κατηγόρησε η Ντέμη τον Γιώργο, με τον νεαρό σεφ να δίνει τη δική του απάντηση. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως με την επιστροφή του βλέπει πιο ήρεμη την Κατερίνα. «Θέλω να πάω στον τελικό!» είπε χωρίς πολύ περιστροφές η Μάρλεν για την επάνοδό της στο MasterChef.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση